Logo

Logo

Fotoalbum

Bekijk hieronder de foto’s van onze reizen, activiteiten en trainingen.

Trainingen

Een leuke verrassing voor de snow/powerwalkers

Begin november kreeg de snowwalk/powerwalk groep van trainster Agnes Popkema het volgende e-mail bericht

“de training van woensdag 15 november gaat er een beetje anders uitzien dan jullie gewend zijn, maar zal er niet minder ‘intensief’ om zijn. Aanvang 08.30 uur. Draag je trainingskleding, normale tijd klaar. Na afloop koffie en thee. Gezien het “vroege” tijdstip is uitgebreid thuis ontbijten niet noodzakelijk”

Altijd leuk. Een training met verrassing…

Het was gelukkig droog in het Groenhovenpark afgelopen woensdag. We begonnen vroeg en trokken het park in voorzien van een springtouw. De training was best pittig. Allerlei oefeningen waarbij je het touwtje tussen je handen vooral strak moest houden. Je voelde dat je schouderspieren aan het werk waren. Tegelijkertijd trainden we op verschillende manieren de bovenbeen- en bilspieren. Alles om straks een beetje fit en soepel de berg af te rutschen …..

2017 Training

Rond half 10 kwamen we moe en voldaan terug bij het atletiekgebouw. Na de borstelbeurt voor de vieze schoenen werden we binnen uitgenodigd. En daar was de verrassing….. Bram Popkema (ja, zoon van) had een geweldig sport-ontbijt voor ons klaar gemaakt. Op lange tafels stonden verse bruine broodjes, ontbijtkoek, een heerlijke fruitsalade, muesli, kwark, rauwkost en verschillende soorten beleg voor ons klaar. Koffie, thee en jus d’órange ontbraken niet. Wat een verwennerij.

2017 Lunch na TrainingNa een kort praatje over gezond ontbijten en uitleg over het buffet konden we erop aanvallen. Er werd lekker bijgepraat en flink gegeten. Bewegen in de buitenlucht maakt hongerig.

Agnes legde ons nog uit dat zij en Bram het ontbijt hadden georganiseerd en klaar gemaakt en dat het werd aangeboden door het bestuur van de vereniging. Wat een mooi gebaar en wat een leuk idee van Agnes om dit voor ons te organiseren.

Bedankt voor deze verrassing. We hebben ervan genoten! Voor herhaling vatbaar.. maar dan eerst maar weer eens flink aan de bak in het park om het te verdienen.

Namens alle power/sneeuwwalkers,

Roos Boogaard

Reisverslag 2017

Reisverslag 2016

Reisverslag 2015

Reisverslag 2012

Nog geen lid? Schrijf je nu in!